Νέα Υπερσύγχρονη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Πλαστικής Χειρουργικής

Από τη Dr. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικό Χειρούργο.

Η Πλαστικός Χειρούργος Γιολάντα Πεπέ, με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και Επανορθωτική χειρουργική, μετά την επιτυχημένη πορεία της με το 1ο της ιατρείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επεκτάθηκε με τη δημιουργία μίας νέας υπερσύγχρονης μονάδας ημερήσιας νοσηλείας πλαστικής επανορθωτικής χειρουργικής, η οποία βρίσκεται κ αυτή στο κέντρο της πόλης και στεγάζεται σε έναν άρτιο εξοπλισμένο χώρο με μοναδικό στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του ασθενούς.

Απευθύνεται σε ασθενείς που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, η οποία απαιτεί την παραμονή τους, μόνο για λίγες ώρες στην κλινική, χωρίς να χρήζουν εσωτερικής νοσηλείας.

Το τμήμα χειρουργείου στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επίσης, γίνεται παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας που άπτονται την ειδικότητα πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.

Ο/Η πελάτης της κλινικής μπορεί να προβεί σε ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων οι οποίες δεν έχουν μεγάλη διαδικασία ανάρρωσης όπως Βλεφαροπλαστική, Lifting, Mini Lifting, Ωτοπλαστική, Πωγωνοπλαστική, Λιποαναρρόφηση Λαιμού, Lipolifting.

Ακόμη εξυπηρετεί και μη χειρουργικές επεμβάσεις όπως Skin Repair (40-50), Liguid Lifting (50+), Επαναστατική Θεραπεία, Fraxel, Μεσοθεραπεία, Laser Ευρυαγγείες, Laser Ευρυαγγείες (2), Υαλουρονικό Οξύ, Φωτοανάπλαση, Thermage – Μάτια Με μία μόνο θεραπεία, Ενέσιμα Voluma για όγκο, Botox – Διόρθωση Ρυτίδων Έκφρασης, Δερματοαπόξεση – Με laser, Freeze, Βλαστοκύτταρα, Coax, Υγρό lifting, Δερμοαποξεση με μικροκρυστάλλους, Ενέσεις λίπους, Skin Needling, Lifting με νήματα, Ultherapy Lifting, Μαύροι κύκλοι, Vampire Lifting, Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με τη μέθοδο PLEXR και NEW ELLANSÉ.

Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Γιολάντα Πεπέ
Ίωνος Δραγούμη 4 & Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310 287100, 2310 287200
info@giolantapepe.gr
www.giolantapepe.gr


Η Γιολάντα Πεπέ είναι Πτυχιούχος & Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Είναι Πλαστικός Χειρούργος με εξειδίκευση στην αισθητική ιατρική και επανορθωτική χειρουργική. Ασκεί την Πλαστική  Χειρουργική στον ιδιωτικό τομέα και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής στο Α.Π.Θ. Έχει Μετεκπαιδευτεί στο Royal Hospital of London in aesthetic medicine και έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Author