Πως να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου

Από την Αγάπη Φιλιππίδου, Manifestation Coach.

Γνώριζες πως χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ευγνωμοσύνης μπορείς να κάνεις πραγματικότητα όλα σου τα όνειρα;

Όπου κι αν βρίσκεσαι, όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν ζεις, η ευγνωμοσύνη θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα. Μπορεί να μετατρέψει τις σχέσεις σου, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται αυτή τη στιγμή, σε σχέσεις χαράς και ουσίας, θα απογειώσει την υγεία σου, μπορεί να φέρει ευημερία, υλικό πλούτο και αφθονία. Θα σε φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα ευτυχίας και επιτυχίας.

«Το μαγικό νήμα της ευγνωμοσύνης μετατρέπει σε χρυσάφι οτιδήποτε περιβάλει». (βιβλίο Μαγεία, Rhonda Byrne)

Πράγματι, η ευγνωμοσύνη έχει τη δυναμική να μετατρέψει οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση σε θετική.

Τα βήματα είναι απλά:

• 1ο βήμα: αποφασίζω τι θέλω.
• 2ο βήμα: πιστεύω ότι μπορώ να το έχω.
• 3ο βήμα: πιστεύω ότι το αξίζω
• 4ο βήμα: πιστεύω ότι γίνεται πραγματικότητα τώρα.

Χρειάζεται να είσαι σε θέση να το δεις το επιθυμητό με τα μάτια του νου με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Χρειάζεται να κάνεις μία ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σου αυτού που επιθυμείς με τη φαντασία σου.

Η φαντασία είναι η απαρχή της δημιουργίας. Φαντάζομαι αυτό που επιθυμώ κάνοντάς το μία ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό μου.

Στη συνέχεια για να το προσελκύσω χρειάζεται να το αισθανθώ σαν ήδη δικό μου: Να νιώσω δηλαδή το συναίσθημα, όπως ακριβώς θα αισθανόμουν αν το επιθυμητό το είχα στην πραγματικότητα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να νιώσουμε ευγνώμονες για αυτό που επιθυμούμε να λάβουμε πριν το λάβουμε. Αυτή είναι μία από τις πιο μαγικές δυνάμεις της ευγνωμοσύνης για να αποκτήσουμε κάτι που λαχταράει ψυχή μας. Η ευγνωμοσύνη δηλαδή είναι κάτι που χρειάζεται να έχουμε από πριν ώστε να λάβουμε. Πρώτα έχω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που θα έρθει σαν να ήρθε και όχι αντίστροφα.

Με την εκ των προτέρων έκφραση ειλικρινούς ευγνωμοσύνης για την υλοποίηση της επιθυμίας μας, δημιουργούμε στο μυαλό μας τη φαντασία μας την εικόνα της επιθυμίας μας πραγματοποιημένης.

Δε θα μάθουμε ποτέ με ποιον τρόπο θα συμβεί το επιθυμητό. Το πώς δεν είναι η δική μας δουλειά. Εμείς απλά έχουμε ακλόνητη πίστη στο αθέατο.

Τα βήματα της δημιουργικής διαδικασίας είναι τρία και πάρα πολύ σημαντικά:

1. Φαντάζομαι το επιθυμητό – βλέπω με τη φαντασία μου ότι το ζω.
2. Το νιώθω να συμβαίνει – επιστρατεύω μέσα μου το συναίσθημα πως το έχω ήδη, δηλαδή αισθάνομαι αγάπη και ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που επιθυμώ.
3. Το δέχομαι – το λαμβάνω.

Η φαντασία, μάς συνδέει με αυτό που επιθυμούμε. Τα συναισθήματα της αγάπης και της ευγνωμοσύνης δημιουργούν το μαγνητισμό που προσελκύει το αντικείμενο του πόθου μας στη ζωή μας. Η δύναμη της αγάπης και της ευγνωμοσύνης θα επιδράσει μέσω ορατών και αόρατων δυνάμεων της φύσης για να μας παραδώσει αυτό που επιθυμούμε. Το σύμπαν θα επιστρατεύσει πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις για να μας παραδώσει αυτό που επιθυμούμε.

Το κλειδί της δημιουργικής διαδικασίας είναι η προσποίηση. Η προσποίηση είναι μια από τις φύσεις μας. Προσποιούμαι ότι το έχω ήδη. Λειτουργώ σα να το έχω ήδη. Σκέφτομαι σα να το έχω ήδη. Ενεργώ σα να το έχω ήδη. Τα παιδιά που διαθέτουν υπέροχη φαντασία χρησιμοποιούν συχνά την προσποίηση. Μπορούμε κι εμείς να αξιοποιήσουμε αυτή τη δημιουργική κατάσταση!

Το σύμπαν δε γνωρίζει αν οι εικόνες που του στέλνουμε είναι αληθινές ή είναι της φαντασίας μας. Το σύμπαν θα λάβει τις εικόνες που του δίνουμε μέσω της φαντασίας μας και μέσω των συναισθημάτων μας και θα μας τις επιστρέψει εκδηλωμένες, υλοποιημένες ως τη ζωή μας. (Για παράδειγμα μπορούμε να προσποιηθούμε πως είμαστε αυθεντικά χαρούμενοι).

Εσύ τι επιθυμείς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή; Σου επισημαίνω πως η μαγική λέξη της ευγνωμοσύνης είναι «Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ». Τα τρία ευχαριστώ.


Η Αγάπη Φιλιππίδου είναι Ενεργειακή θεραπεύτρια, Spiritual coach, Υπνοθεραπεύτρια, Nlp-practitioner και Επικοινωνιολόγος (MA in Communication & Media). Χρησιμοποιεί τεχνικές του νευρογλωσσικού προγραμματισμού, του coaching (Spiritual Coaching), επαναπρογραμματισμό υποσυνείδητου (υπνοθεραπεία), ενεργειακές θεραπείες και τεχνικές υλοποίησης του Νόμου της Έλξης. Στην κλειστή ομάδα της «Φωτεινές Ψυχές» στο Facebook θα βρεις δωρεάν μαθήματα του νόμου της έλξης ενώ στους λογαριασμούς της στα social media (@Agapifili) θα βρεις πρακτικές υλοποίησης επιθυμιών. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τη δύναμή τους και να πετύχουν τα όνειρά τους.

Author