6 Αφροδισιακές Τροφές για Καλύτερο Σεξ

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

  1. Αβοκάντο: Το σχήμα και η υφή των αβοκάντο είναι αναμφισβήτητα σέξι, αλλά είναι επίσης γεμάτα με βιταμίνη Ε, η οποία σχετίζεται με τη γονιμότητα και για τα δύο φύλα.

2. Βασιλικός: Δεν γνωρίζουμε γιατί ο βασιλικός είναι τόσο ισχυρό αφροδισιακό, αλλά πολλοί υποπτεύονται ότι είναι το φρέσκο, αισθησιακό του άρωμα.

3. Αμύγδαλα: Η σεξουαλικότητα καθοδηγείται από τις ορμόνες και η σύνθεση ορμονών συνδέεται με την καλή διατροφή. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 στα αμύγδαλα ή στους ξηρούς καρπούς, βοηθά στην υποστήριξη αυτής της διαδικασίας.

4. Σοκολάτα: Η σοκολάτα διεγείρει την ωκυτοκίνη γεγονός που οδηγεί σε συναισθήματα έλξης και σύνδεσης. Επίσης η σοκολάτα περιέχει φαιναιθυλαμίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει απελευθέρωση ενδορφίνης και ντοπαμίνης.

5. Ρόδι: Φημισμένο από την αρχαιότητα ως «φαγητό της αγάπης», το ρόδι είναι νόστιμο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πρόσφατα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την τεστοστερόνη και την σεξουαλική ορμή τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Φάτε το φρέσκο ​​με τους σπόρους ή πιείτε το ως χυμό.

6. Στρείδια: Αν και πολλοί τα θεωρούν ως ιστορία συζύγων, η υψηλή συγκέντρωση ψευδαργύρου στα στρείδια σχετίζεται στην πραγματικότητα με τη γονιμότητα και την παραγωγή σπέρματος, ιδιαίτερα στους άνδρες. Περιέχουν επίσης απαραίτητα αμινοξέα που προάγουν την καλή σεξουαλική λειτουργία.

Author