Νέα Σύγχρονη Κάθετη Μονάδα Volvo Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη

Από την ομάδα του Positivelife.gr

Η Παπαδόπουλος Α.Ε., Επίσημος Διανομέας και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo, ανακοινώνει τη λειτουργία νέας κάθετης μονάδας Volvo στη Θεσσαλονίκη. Η μονάδα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας που αναβαθμίστηκαν με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές της Volvo.

Η Παπαδόπουλος Α.Ε. αριθμεί περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στον χώρο του αυτοκινήτου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στις premium μάρκες και διανύει ήδη μία 10ετή επιτυχημένη πορεία ως Επίσημος Διανομέας και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo με έδρα τη Λάρισα. Η επένδυση της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη έρχεται ως φυσική εξέλιξη της ανάπτυξής της, με γνώμονα την παροχή κορυφαίου επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες Volvo.

Η νέα έκθεση και το συνεργείο της Volvo Παπαδόπουλος βρίσκονται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο 16ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, και προσφέρουν προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως:

Πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, σε σύγχρονο εκθεσιακό περιβάλλον, με προσεγμένη σχεδίαση που αποπνέει ηρεμία και εξασφαλίζει στον πελάτη την κορυφαία εμπειρία Volvo, παρέχοντάς του εξειδικευμένη συμβουλευτική και άνεση να εξερευνήσει από κοντά το μοντέλο που επιθυμεί.

• Δυνατότητα test-drive των μοντέλων Volvo, συμπεριλαμβανομένων των plug-in υβριδικών και των αμιγώς ηλεκτρικών Volvo Recharge, που προσφέρουν βιώσιμη οδήγηση και κορυφαία ασφάλεια, στα πρότυπα της Volvo.

• Πωλήσεις προσεκτικά επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ηλικίας έως 5 ετών και με λιγότερα από 150.000 χιλιόμετρα, μέσω του προγράμματος Volvo Selekt. Τα αυτοκίνητα έχουν ελεγχθεί και προετοιμαστεί με βάση τα αυστηρά πρότυπα της Volvo και προσφέρονται με δυνατότητα ανταλλαγής.

• Πωλήσεις Γνήσιων Αξεσουάρ Volvo, που εξατομικεύουν το αυτοκίνητο και διευρύνουν τις δυνατότητές του, καθώς και προσωπικών αξεσουάρ από τη συλλογή Volvo Lifestyle. Με την ποιοτική σφραγίδα και την premium σχεδίαση που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της Volvo.

Υπηρεσίες Χρηματοδότησης, Μίσθωσης και Ασφάλισης, μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν ειδικά για τις ανάγκες των πελάτων της Volvo.

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής που κάνουν απρόσκοπτη και εύκολη την επίσκεψη στο συνεργείο. Κατά τη διάρκεια του σέρβις, ο κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό του μηχανικό που ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη σε ό,τι χρειαστεί.
Προσφέροντας Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo με Εγγύηση Εφόρου Ζωής, μοναδική παροχή για τον πελάτη Volvo. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος αναμονής προσφέρει οπτική επαφή με το χώρο των εργασιών, εστιάζοντας στην άνετη και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Υπηρεσίες Φανοβαφείου για ολοκληρωμένη φροντίδα του οχήματος του πελάτη από την έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών της Volvo Παπαδόπουλος.

Ο μίνιμαλ σουηδικός σχεδιασμός του εκθεσιακού χώρου και του χώρου αναμονής του συνεργείου, με βάση το πρότυπο Volvo Retail Experience, αναδεικνύει στο έπακρο την εμπειρία Volvo, με έμφαση στη φροντίδα του επισκέπτη.

• Στο σύγχρονο περιβάλλον του showroom, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ανακαλύψει κάθε λεπτομέρεια για τα μοντέλα Volvo και να λάβει άρτια πληροφόρηση.
• Στο σέρβις, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση ακολουθεί τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Volvo και τη διακρίνει από τον ανταγωνισμό, δίνοντας προτεραιότητα στους ανθρώπους ακόμη και όταν φροντίζει το αυτοκίνητό τους.

Η έμπειρη ομάδα συνεργατών Volvo Παπαδόπουλος είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει την τεχνογνωσία της και να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, 57 001 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 448400
Facebook: Volvo Papadopoulos SA

Author