Εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια στο Ippos Club

Συμμετέχοντας στον εορτασμό για τα 100 χρόνια από τη μετεγκατάσταση του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ) διοργάνωσε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 ένα μεσημεριανό επίσημο γεύμα στον πανέμορφο χώρο του Ippos Club, προσφορά της οικογένειας Παπαγεωργίου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πετιούλα Κατσάρκα και η Ζωή Παπαγεωργίου καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο fundraising luncheon για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια. Τον σκοπό ενίσχυσαν με την παρουσία τους τα μέλη, οι υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου Φίλων καθώς και οι φίλοι του αθλήματος της ιππασίας. Highlight της ημέρας ήταν η επίδειξη υπερπήδησης εμποδίων από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ippos Club. 

Η επίσημη προσκεκλημένη Rianna Kounou, μία εκ των δύο ιδιοκτητριών του διάσημου διεθνούς  fashion brand RIANNA + NINA, διέθεσε σπάνια κομμάτια της συλλογής της σε δημοπρασία προκειμένου να ενισχύσει τα έσοδα της εκδήλωσης. Σε όλους τους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν Hermèstravel size amenities, ευγενική προσφορά από το APOLLONIA POLITIA by Hondos Center, και στις κυρίες δώρα από την Access Fashion.

Στην επιτυχία της ημέρας σημαντική ήταν και η συμβολή των δωρητών και υποστηρικτών του Συλλόγου Φίλων.

Η Α.Α. Δάνου επιμελήθηκε τον στολισμό του χώρου.

Πλατινένιος δωρητής της εκδήλωσης: Volvo Παπαδόπουλος ΑΕ.

Χρυσοί δωρητές: Elvial SAAccess Fashion, και η πλαστικός χειρουργός Δρ Γιολάντα Πεπέ.

Αργυροί δωρητές: APOLLONIA POLITIA by Hondos CenterPink Dot café Wonder Lounge, και το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort του Ιωάννη Μεντεκίδη.

Την εκδήλωση υποστήριξε η Aegean, επίσημος χορηγός αερομεταφορών, και το Hyatt Regency Thessaloniki.

Φωτογραφική κάλυψη: Δημήτρης Ανδρίτσος photography

Ιατρική υποστήριξη: Κλινική «Άγιος Λουκάς»

Author