Ο Ασφαλής Τρόπος για να Αγοράσεις Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο

Από τη Μαρία Κατάκη, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου Katakis Autogroup.

Μέχρι σήμερα, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αποτελούσε μία Οδύσσεια για τον υποψήφιο αγοραστή. Έπρεπε να επισκεφτεί πολλά καταστήματα, να μπει στο ρόλο ερευνητή για να ανακαλύψει τα πραγματικά στοιχεία και το ιστορικό του οχήματος. Επιπλέον έπρεπε να τρέξει σε συνεργεία και να πληρώσει τεχνικούς ελέγχους για κάθε αυτοκίνητο, να φροντίσει να το κάνει service και να επισκευάσει τυχόν φθορές, να ψάξει να βρει αγοραστή για το παλιό του αυτοκίνητο και να επισκεφτεί φυσικό κατάστημα με τα δικαιολογητικά του δανείου. Πάντα με την αβεβαιότητα για το παρελθόν του αυτοκινήτου, χωρίς εγγύηση, και χωρίς δικαίωμα υπαναχωρήσεως.

Στην εταιρία μας αλλάζουμε τον τρόπο που θα αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στην Ελλάδα και η πρώτη εταιρεία που αναρτούμε όλα τα στοιχεία του οχήματος στο site (άδεια, ΚΤΕΟ, ιστορικό service , φωτογραφίες πριν από τυχόν επιδιορθώσεις), ώστε να μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα του οχήματος, άμεσα από την άνεση του σπιτιού σας. Η κάθε αγγελία συνοδεύεται από αναλυτικές φωτογραφίες και από video για καλύτερη απεικόνιση και υπάρχει η δυνατότητα αναλυτικής ζωντανής επίδειξης με βιντεοκλήση. Μπορούμε να μεταφέρουμε δωρεάν το όχημα σε οποιοδήποτε συνεργείο της επιλογής σας σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη για εκτίμηση.

Εγκαινιάζουμε την υπηρεσία ‘Virtual Check’, με την οποία ο μηχανικός σας μπορεί να ελέγξει το όχημα με skype ή viber σε διαδικτυακό ραντεβού με τον δικό μας μηχανικό. Δίνουμε δωρεάν το δικαίωμα υπαναχώρησής μέσα με 7 ημέρες από την απόκτηση του οχήματος, αν κάτι που σας έχουμε επιδείξει δεν ισχύει σας δίνουμε ακόμη και το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου. Τέλος προσφέρουμε έως 2 έτη μηχανική εγγύηση όπως και γραπτή εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων και πιστοποίηση ατρακάριστου οχήματος.


Η Μαρία Κατάκη είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Katakis Autogroup. O Όμιλος Katakis Autogroup είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής της Renault – Dacia, Seat, Skoda και Suzuki στη Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη. Παράλληλα ασχολείται με εισαγωγές αυτοκινήτων και ανταλλακτικών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτει μεγάλο στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με πολύ αυστηρά standards και παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στο χώρο του ευέλικτου leasing με τη simply rentacar.
Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και στο Λονδίνο. Ασχολείται με τη ζωγραφική, τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και συμμετέχει σε παγκόσμιες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξάλειψη της φτώχειας.

Author