Λαμπερές Σπουδές Μόδας και Ομορφιάς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο.

Με βιωματική εκπαίδευση και πλούσια πρακτική εξάσκηση εντός και εκτός των εργαστηρίων, οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία σπουδών, που τους προσφέρει εξειδίκευση, αλλά και αυτοπεποίθηση για να διαπρέψουν στην αγορά εργασίας!

Σήμερα ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει εξειδικευμένες ειδικότητες, που καλύπτουν όλη τη ζήτηση της αγοράς: Αισθητική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Κομμωτική, Σχέδιο Μόδας, Ποδολογία – Ονυχοπλαστική.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από έμπειρους εκπαιδευτές με σημαντική προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς διοργανώνει μία σειρά από δραστηριότητες, επαγγελματικά projects, φωτογραφίσεις και φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας, με την επιμέλεια της Διευθύντριας, κας Ντόλης Ζερβού. Οι σπουδαστές διαφορετικών ειδικοτήτων καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους, σε πραγματικές συνθήκες και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ήδη από το πρώτο εξάμηνο σπουδών, οι σπουδαστές δημιουργούν και εμπλουτίζουν το portfolio εργασιών τους, που αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του βιογραφικού τους.

Τα εξειδικευμένα Webinars και Masterclasses από τους πιο επιτυχημένους εκπροσώπους του χώρου ολοκληρώνουν την ανεπανάληπτη σπουδαστική ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπειρία!!

Ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς έχει συνάψει εκπαιδευτικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες προϊόντων κομμωτηρίου και καλλυντικών, όπως η L’Oreal Professionnel και η Inglot. Οι εταιρίες προσφέρουν πρόθυμα την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές, αλλά και ανταμείβουν τους αποφοίτους με μια επιτυχημένη καριέρα.

->Επίλεξε μία από τις εξειδικευμένες ειδικότητες του τομέα Μόδας και Ομορφιάς και κάνε την εγγραφή σου με προνομιακά δίδακτρα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει βραβευτεί με Golden Awards ως ο «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς». Προσφέρει διετείς σπουδές, που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, με επιπλέον δυνατότητα απόκτησης της αναγνωρισμένης διεθνούς Βρετανικής Πιστοποίησης LRN.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει εκπαιδευτικές δομές σε 7 σημαντικές πόλεις της χώρας, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά Κρήτης, Ξάνθη και Βόλο, προσφέροντας περισσότερες από 90 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών.

Για τη διασύνδεση των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις λειτουργεί πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που εξασφαλίζει εγγυημένη πρακτική άσκηση σε όλους τους σπουδαστές. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, προσφέρει τις υπηρεσίες του και ηλεκτρονικά, διοργανώνοντας πρωτοποριακά τις «Ψηφιακές Ημέρες Καριέρας», βοηθώντας έτσι στην επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:2015 και 27001:2013 για την ποιότητα των υπηρεσιών του και  αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης.  

Author