Η Συγκλονιστική Νέα Εποχή του Μάρκετινγκ

Από το ICBS Business College.

Η 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλάζει κάθε μέρα τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, τον τρόπο λήψης αποφάσεων, τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες και οδηγεί τα πράγματα στη νέα ψηφιακή εποχή. Δεν θα μπορούσε μια από τις πλέον σημαντικές λειτουργίες όπως αυτή του Μάρκετινγκ να μην επηρεαστεί. Και επηρεάστηκε τόσο σημαντικά ώστε να ζούμε την εποχή που το παραδοσιακό μάρκετινγκ έδωσε τη θέση του στο Digital.

Μέσω του μάρκετινγκ και των παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων, η επιχείρηση φτιάχνει την εικόνα της, διαμορφώνει την πρόταση αξίας της και τελικά αναβαθμίζει την αξία της μάρκας της, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης. 

Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ πρέπει να γνωρίζουν και να μπορούν να διαμορφώσουν το πλαίσιο προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησης. Πρέπει να γνωρίζουν και κυρίως να κατανοούν την αξία και τη σημασία της έρευνας, της γνώσης των αναγκών και της συμπεριφοράς των πελατών, της σημασίας των κινήσεων των ανταγωνιστών και φυσικά το πώς, το γιατί και το που θα προβάλουν την επιχείρηση και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Ταυτόχρονα πρέπει να κατανοήσουν σε βάθος τη σημασία του προϊοντικού χαρτοφυλακίου, της ανταγωνιστικότητας της τιμής και της διαθεσιμότητας στα σωστά σημεία πώλησης ώστε να είναι σε θέση να χαράξουν τη στρατηγική του μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ και οι γνώσεις τους, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης και η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Η συνεχής θωράκιση με επικαιροποιημένες γνώσεις οδηγεί στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης συνολικά.

Ο Όμιλος Κολλεγίων ICBS, το μοναδικό εξειδικευμένο σε Business Studies Κολλέγιο στην Ελλάδα, εδώ και 44 χρόνια εγγυάται τη γνώση και την υψηλού επιπέδου κατάρτιση των επαγγελματιών του μάρκετινγκ. Οι απόφοιτοι μας δυναμικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, με σημαντική καριέρα και αποδεδειγμένη επαγγελματική καταξίωση αποτελούν την απόδειξη.

Στο ICBS, καθηγητές εγνωσμένου κύρους, που συνδυάζουν τη γνώση με την επαγγελματική εμπειρία διασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα. 

Στο ICBS τα προγράμματα προπτυχιακού (Bachelor στο Μάρκετινγκ) και μεταπτυχιακού επιπέδου (MBA με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ) καλύπτουν τις ανάγκες του δυνητικά εργαζόμενου ή του στελέχους του μάρκετινγκ και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την επιχείρηση και τον εργαζόμενο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες  πληροφορίες για τα προπτυχιακά ή τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ICBS Business College  εδώ

share post to:
Author