Επαγγέλματα Υγείας για Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση

Από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο.

Το σύστημα υγείας έχει, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ανάγκη ενίσχυσης με εξειδικευμένο προσωπικό. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει μακρά παράδοση στα παραϊατρικά επαγγέλματα και προσφέρει 18 εξειδικευμένες ειδικότητες που καλύπτουν όλες τις σημαντικές θέσεις εργασίας του παραϊατρικού κλάδου.

Οι νέες συνθήκες για τους επαγγελματίες υγείας χαρακτηρίζονται από επιστημονική ανάπτυξη, στροφή στην προληπτική φροντίδα και εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης. Έτσι τα διαχρονικά επαγγέλματα του τομέα Υγείας αποκτούν νέα δυναμική και αποτελούν πλέον ιδανική επιλογή για όσους βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής σπουδών.

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαρκούν δύο έτη και οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και γίνεται δεκτό στο δημόσιο τομέα για κάλυψη θέσεων στις κρατικές δομές υγείας. Για την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση φροντίζει το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που με τις γερές βάσεις του και τις διασυνδέσεις του με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Αχαΐας, συμβουλεύει και υποστηρίζει τους σπουδαστές.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από έμπειρους εκπαιδευτές με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική προϋπηρεσία. Μέρος του προγράμματος σπουδών διεξάγεται στις συνεργαζόμενες ιατρικές δομές, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Έτσι, οι σπουδαστές εξοικειώνονται από πολύ νωρίς με το περιβάλλον του τομέα υγείας, ενώ προοδευτικά οι ώρες σε πραγματικές συνθήκες αυξάνονται με τους σπουδαστές να μπορούν να εμπλακούν ουσιαστικά στη νοσηλεία. Το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται με δωρεάν Webinars και Masterclasses γύρω από σύγχρονα θέματα υγείας, με καλεσμένους διακεκριμένους επιστήμονες, ενώ μια σειρά από παροχές εμπλουτίζουν την ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σπουδαστική εμπειρία.

-> Σπούδασε Παραϊατρικά Επαγγέλματα με προνομιακά δίδακτρα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360o

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 λειτουργεί σε 7 πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχει διακριθεί επί σειρά ετών ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Golden Awards. Σύμφωνα με έρευνα της MRB Hellas, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επικρατήσει στη συνείδηση σπουδαστών και γονιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του», ενώ σύμφωνα με έρευνα της Μονάδας Ερευνών του ΠΑ.ΜΑΚ. «9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους».

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν και τα ειδικά προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου.

share post to:
Author