Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Μαζί Δημιουργούμε Μια Νέα Ζωή»

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το Sold Out Κορυφαίο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Μαζί Δημιουργούμε Μια Νέα Ζωή» που συνδιοργάνωσαν ο Επιχειρηματίας Αλέξιος Βανδώρος με τη Σύμβουλο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Χριστίνα Τζελέπογλου & το αισιόδοξο lifestyle site www.positivelife.gr.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε Δια Ζώσης & Online, από τις 10:30πμ μέχρι τις 2:30μμ, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη.

Το Σεμινάριο ήταν sold out με πάνω από 150 ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα, καθώς και αρκετοί επιτυχημένοι Tiktokers και influencers. Εντυπωσιακό ήταν επίσης το γεγονός ότι οι μισοί συμμετέχοντες ήταν άνδρες. Κάτι πολύ ελπιδοφόρο για το χώρο της προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα!

Η Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα,
ο Επιχειρηματίας Αλέξιος Βανδώρος και
η Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Χριστίνα Τζελέπογλου

Στο σεμινάριο ο Αλέξιος Βανδώρος αναφέρθηκε στο τι μας έχουν μάθει λάθος από μικρά παιδιά, γιατί έως τώρα δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε όλα όσα θέλουμε και αξίζουμε στη ζωή μας, τι δυσλειτουργεί στη ζωή μας, πως μπορούμε να κάνουμε μόνιμες αλλαγές και να έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Ακόμη αναφέρθηκε στη μέθοδο του ΑποφασίΖΩ και στον τρόπο που έχει αλλάξει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων για πάνω από 30 χρόνια.

.

Πέπη Νικολαίδου, Χαρούλα Μακρή-Βιλδιρίδη,
Νίνα Καλούτσα (Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας)
& Ελίνα Χατζοπούλου (Α. Χατζόποπουλος Α.Ε)
Η Υπεύθυνη Στρατηγικής & Επικοινωνίας, Μαρίνα Λάσπα
του Ομίλου Εταιριών του Αλέξιου Βανδώρου
με τον Επιχειρηματία Αλέξιο Βανδώρο

Ακόμη μας έδειξε βιωματικά παραδείγματα για να καταλάβουμε τη δύναμη του νου, και αφιέρωσε 1,5 ώρα να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Guest Speaker ήταν η Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα η οποία αναφέρθηκε στη σωστή χρήση των λέξεων και τη σημαντικότητα της σωστής στάσης του σώματος σε κάθε ομιλία.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Mercedes Ιωαννίδης ΑΕΒΕ, της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. και της Πλαστικού Χειρουργού Γιολάντας Πεπέ.

Author