Βιωματικό Σεμινάριο: Συναισθηματική Ηγεσία

Workshop με τη Life Strategist Marea Laoutari

Breakthrough: To Βιωματικό Σεμινάριο “Συναισθηματικής Ηγεσίας” που έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, έρχεται τώρα για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη!

Εάν ρωτούσες ποιο είναι το σημαντικότερο “κλειδί” για να ζήσεις μια υπέροχη ζωή, είναι να μάθεις να Ηγείσαι των Συναισθημάτων σου.

Η Life Strategist Μάρεα Λαουτάρη σε συνεργασία με την P.R. Consultant Χριστίνα Τζελέπογλου και το Positivelife.gr διοργανώνουν το Βιωματικό Σεμινάριο: Συναισθηματική Ηγεσία.

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 5.30μμ – 8:30μμ
Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki
Δια ζώσης και Online

Το συναίσθημα είναι αυτό που σου δίνει τη δύναμη να προχωρήσεις ή να τα παρατήσεις! Εάν λοιπόν δεν ξέρεις πως να ηγείσαι των συναισθημάτων σου, προετοιμάσου να πονέσεις πολύ γιατί θα χάσεις ευκαιρίες, σχέσεις και χρήματα, θα συμβιβαστείς και θα παρατήσεις πολλά από τα όνειρα σου θεωρώντας τα ανέφικτα! Πολλοί άνθρωποι λένε… “Δεν ήταν γραφτό να γίνει”.

Η Life Strategist Marea Laoutari σας δίνει μία πολύ σύντομη απάντηση. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!

Η επιτυχία των στόχων μας δεν αφορά την τύχη. Δεν υπάρχει μία Ανώτερη Δύναμη που λειτουργεί εναντίον μας και δεν θέλει να πετύχουμε! Τα εμπόδια δεν είναι ανυπέρβλητα ούτε έρχονται για να μας σταματήσουν.

Το όνειρο μας έχει νόημα! Ο Αινστάιν έλεγε: “Για να το σκέφτηκες σημαίνει ότι είναι για εσένα!” Δεν είναι τυχαίος ο ενθουσιασμός που ένιωσες τη στιγμή που το σκέφτηκες και χτύπησε η καρδιά σου δυνατά από χαρά! Όμως, όπως σε όλα, υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να κάνεις κάτι και επίσης υπάρχουν κανόνες που χρειάζεται να γνωρίζεις και να ακολουθήσεις για να καταφέρεις αυτό που σήμερα είναι απλά… ένα όνειρο σου.

Θέλεις να μάθεις:

– Πως να έχεις έλεγχο στη ζωή σου;
– Πως να επικοινωνείς και να επηρεάζεις θετικά τους ανθρώπους;
– Ποιος είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος που μειώνει το άγχος και το φόβο που σε ακινητοποιεί;
– Να συνεχίσεις να προχωράς εκεί που οι άλλοι σταματούν και τα παρατάνε;
– Να νιώθεις κάθε μέρα δυνατός;

Η Μέθοδος Breakthrough έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτούς τους λόγους. Και όπως λένε οι χιλιάδες συμμετέχοντες στην εκπαίδευση: “Είναι σαν να ζούσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ξαφνικά κάποιος άνοιξε το φως! Αυτά θα έπρεπε να τα είχαμε διδαχτεί στο σχολείο. Λυπάμαι που έχασα τόσα χρόνια μόνο και μόνο επειδή δεν ήξερα πως να διαχειριστώ τις δύσκολες καταστάσεις και τα συναισθήματα μου”.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το σεμινάριο Breakthrough έρχεται για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη με στόχο να προσφέρει γνώσεις και πρακτικά εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια στιγμή!

Άλλαξε ολοκληρωτικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Μην χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνεις και εσύ ασταμάτητος!

Ραντεβού 2 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη!

Κόστος Συμμετοχής

Δια ζώσης

89€

Για 2 άτομα

160€

Οnline μέσω zoom

79€

Για 2 άτομα

140€

Σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο, διαφορετικά θα σας αποσταλεί το σεμινάριο μαγνητοσκοπημένο.


H Μάρεα Λαουτάρη είναι Ιδρύτρια της εταιρίας 1+1=2 Life & Business Coaching με τη Μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης (Strategic Intervention).

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στην Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία.

Για 15 χρόνια εργάστηκε σε εταιρείες όπως η Spot JWT Athens, η BOLD/Ogilvy & Mather, η Rolls-Royce και η Coca-Cola στον τομέα Εταιρικής Επικοινωνίας.

Παρά τη διαρκή ανάπτυξη στην καριέρα της, σταδιακά αντιλαμβανόταν ότι η επαγγελματική επιτυχία και η αναγνώριση δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα την αληθινή ευτυχία στη ζωή. Ξεκίνησε λοιπόν ένα άλλο μεγάλο «ταξίδι» με στόχο να βρει τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο άνθρωπο. Παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διάβασε οποιοδήποτε σχετικό βιβλίο υπήρχε στον χώρο της Προσωπικής Ανάπτυξης καθώς αποφάσισε όχι μόνο να αλλάξει τη δική της ζωή αλλά και να σπουδάσει δίπλα στον κορυφαίο παγκοσμίως Coach, Anthony Robbins.

Πιστοποιήθηκε στο San Diego των ΗΠΑ ως η πρώτη στην Ελλάδα Strategic Intervention Coach και Human Needs Coach από τον Μaster Performance Coach Tony Robbins (το Harvard Business Review τον χαρακτήρισε ως έναν από τους 200 Business Gurus διεθνώς) και την κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο Ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes (συνεχίστρια του Milton Erickson). Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδεύσεις του συν-Ιδρυτή του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού Dr. Richard Bandler και του κορυφαίου στο NLP Paul McKenna στο Λονδίνο, της “Πρώτης Κυρίας του NLP” Judith DeLozier του NLP University της Santa Cruz αλλά και του Georges Philips όπου έλαβε και την πιστοποίηση Golden Method που αφορά στην αλλαγή περιοριστικών πεποιθήσεων.

Η Μάρεα έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να ανακαλύψουν τα εμπόδια που τους σταματούν από την επιτυχία των στόχων τους αλλάζοντας τον τρόπο που συμπεριφέρονται και τελικά τα αποτελέσματα στη ζωή και τη καριέρα τους μέσω των μεταμορφωτικών, εντατικών εκπαιδεύσεων Breakthrough, Business Coaching, Σεμιναρίων και Workshops. Οι σημαντικές αυτές αλλαγές και μεταμορφώσεις υλοποιούνται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει maximum τους 3 μήνες.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε με επιτυχία 100% μια σημαντική συνεργασία, στην οποία η Μάρεα συμμετείχε στον τομέα Life & Business Coaching στο project “Journey2Jobs”, το οποίο υλοποιήθηκε με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Μάρεα έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρίες όπως η Eurobank, Όμιλος Ηρακλή, Mondelez, Wella, Τράπεζα Πειραιώς, Coca-Cola, Unilever, Aqurance, Danone, Palso κ.α. στην εκπαίδευση στελεχών τους.

Author