ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ξεκινάει τώρα για σένα!

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το ανατρεπτικό σεμινάριο του Game of Money σε συνεργασία με το positivelife.gr με στόχο να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων στα οικονομικά!


Στο σεμινάριο, οι δημιουργοί του Game of Money Podcast, Αλέξιος Βανδώρος και Αλεξία Βασδέκη, «ταρακούνησαν» τους συμμετέχοντες ξεκινώντας από όλα όσα μας έχουν μάθει λάθος για τα χρήματα. Και κατέληξαν στην τεράστια σημασία του να δημιουργήσει ο καθένας μία διαφορετική πορεία στη ζωή από αυτή που τον έχουν πείσει ότι μπορεί.


Φεύγοντας από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες έχουν πλέον στην εργαλειοθήκη τους πρακτικά εργαλεία για να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Έτσι ώστε να έχουν το χρόνο να πετύχουν όλα όσα θέλουν καθώς και τον τρόπο για να αλλάξουν νοοτροπία, να μπουν στη δράση και να δημιουργήσουν τη ζωή που θέλουν και ονειρεύονται!

Αφιέρωσαν πάνω από μία ώρα για να απαντήσουν στις προκλητικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων και με πολλή αγάπη και συναίσθημα να σπρώξουν τον καθένα να μπει στη δράση και να ξεκινήσει να ζει διαφορετικά! Παίζοντας σιγά σιγά το σωστό παιχνίδι του χρήματος.

Γιατί όπως είναι και ένα από τα μότο του Game of Money, το χρήμα μπορεί να μην είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή αλλά επηρεάζει όλα τα σημαντικά!

Απέκτησε και εσύ το E-Course

Αφιέρωσε 4 πολύτιμες ώρες και το Σωστό Παιχνίδι του Χρήματος θα ξεκινήσει για σένα!

Ευχαριστούμε θερμά τον Φίλιππο Αλεξίδη και την Eurogenetica για την υποστήριξη του event!

Μέχρι το επόμενο σεμινάριο του GoM τα λέμε κάθε Τετάρτη με το νέο επεισόδιο του podcast!

Author