E-Course Social Media Video Masterclass

Από 3 Κορυφαίους στο Είδος τους, Χριστίνα Δουκουζγιάννη, Χρήστο Νίκα & Βασίλη Θυμιανίδη (Bill Thym)

Το PositiveLife.gr διοργάνωσε το απόλυτο Social Media Video Masterclass! Μάθε όλες τις εξελίξεις στο Tik Tok, Instagram, YouTube αλλά και για το βίντεο περιεχόμενο από τους ειδικούς στο είδος τους. Το workshop πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, 17:30 – 21:30, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, (διά ζώσης & μέσω zoom).

H Video Strategist Χριστίνα Δουκουζγιάννη μίλησε για:

1. Πώς το video και το YouTube σε βοηθούν ως επαγγελματία να αυξήσεις την κερδοφορία σου.
2. Πώς να αξιοποιείς τα πλεονεκτήματα των short video και των video μεγάλης διάρκειας.
3. Πώς να ξεπερνάς την αμηχανία και τον φόβο της έκθεσης στην κάμερα και να προσελκύεις το κοινό σου.
4. Πώς να κάνεις το περιεχόμενο σου να μιλάει στην καρδιά του θεατή σου.
5. Πώς να ανακαλύπτεις θέματα για video που αυξάνουν τις προβολές σου με το Chat GPT.
6. Πώς κάνοντας ένα βίντεο μπορείς να διευρύνεις ταυτόχρονα το δίκτυο σου σε 4 διαφορετικές πλατφόρμες.

Ο Social Media Expert Βασίλης Θυμιανίδης (Bill Thym) μίλησε για το TikTok:

1. Τι άλλαξε με το TikTok
2. TikTok Marketing – Tips & Strategies
3. Αυθεντικότητα & Περιεχόμενο
4. Τα βασικά του video marketing – Η δομή ενός video
5. Ψυχολογία του Marketing & Video Content
6. Τα είδη των TikTok Videos και πώς τα αξιοποιούμε
7. User Generated Content & Social Media
8. De-influencing & Content Creators – Πώς αξιοποιούμε τους δημιουργούς προς όφελος της επιχείρησής μας

Ο Content Strategist Χρήστος Νίκας μίλησε για τα SOCIAL MEDIA ΤΟ 2023

1. Κατανοώντας τους μηχανισμούς και διαμορφώνοντας τη συνταγή της επιτυχίας σου. Στρατηγικές, τακτικές και αποδεδειγμένες μέθοδοι για να πετύχεις στα social media. (Δε θα σου αρέσουν)
2. ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣΜύθοι, πεποιθήσεις και παγίδες που σε κρατούν στάσιμο-η στα social media.
3. ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ – 3 συγκεκριμένα βήματα για να χτίσεις γύρω σου ένα μεγάλο και ενεργό κοινό, από το οποίο θα προκύψουν fans, πελάτες και ευκαιρίες.

Πρόγραμμα
45′ Χριστίνα Δουκουζγιάννη video content & youtube
45′ Βασίλης Θυμιανίδης tiktok
45′ Χρήστος Νίκας Στρατηγική περιεχομένου
20′ Eρωτήσεις – απαντήσεις

Κόστος 65€

Απέκτησε το εδώ

Οι εισηγητές:


Χριστίνα Δουκουζγιάννη – Video Strategist για επαγγελματίες, Εκπαιδεύτρια, Ομιλήτρια

Η Χριστίνα Δουκουζγιάννη είναι πιστοποιημένη από το YouTube στη στρατηγική περιεχομένου βίντεο. Το 2017 δημιούργησε το Make Video Greece, το πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό κανάλι με θέμα το βίντεο που σήμερα έχει ξεπεράσει τους 59.000 συνδρομητές. Τα τελευταία 7 χρόνια εκπαιδεύει επαγγελματίες με μεθοδικότητα και ενθουσιασμό να ξεπεράσουν τον φόβο έκθεσης στην κάμερα, να λάμψουν μπροστά στον φακό και να αυξήσουν το κοινό τους, την αξιοπιστία τους, και το εισόδημα τους κάνοντας βίντεο. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Μπαθ της Αγγλίας (MSc in Management with Strategic Information Systems) και είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Αγαπά να παραμένει για μια ζωή μαθήτρια και να πειραματίζεται με τις  εξελίξεις στον τομέα της επαγγελματικής επικοινωνίας.


Bill Thym – Social Media Expert

Με BSc στο Political Science γιατί εντέλει όλα είναι θέμα στρατηγικής και με δύο εξειδικευμένα Master Degrees: in Digital Media & Communication & in Human Resources Management. Ακόμα περισσότερα σεμινάρια σε social media marketing & 10 χρόνια εμπειρίας σε digital marketing strategies & ψηφιακό περιεχόμενο, έχει καταλήξει στο εξής: Όλα στη ζωή, είτε την πραγματική, είτε την ψηφιακή, ακολουθούν μια ροή. Η δική του πορεία τον οδήγησε στη δημιουργία του δικού του personal brand σχετικό με Social Media Marketing & Management Υπηρεσίες. Mαζί με την ομάδα του έχει καταλήξει στο ότι αγαπάνε να βοηθάνε και να στηρίζουν επιχειρήσεις


Christos Nikas – Content Strategist – Designer – Speaker

O Χρήστος είναι Designer και social media marketer με εξειδίκευση στο Instagram marketing. Είναι επίσης ομιλητής, εκπαιδευτής, δημιουργός περιεχομένου και επιχειρηματίας. Κατάφερε να δημιουργήσει μια κοινότητα με περισσότερα από 160.000 μέλη στο Instagram σε λιγότερο από 2 χρόνια και πρόσφατα ξεκίνησε και τον Ελληνικό του λογαριασμό στον οποίον έχει χτίσει μια κοινότητα 50.000 μελών. Από το 2020 ως σήμερα έχει βοηθήσει δεκάδες επαγγελματίες να επιτύχουν ανάλογα ή καλύτερα αποτελέσματα, μέσα από τις ομιλίες, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και ebooks του. Θα τον βρεις καθημερινά στο Instagram και τα stories του να δίνει μικρά δωρεάν μαθήματα για το Instagram και να απαντάει σε ερωτήσεις του κοινού του. Το 2022 ήταν ομιλητής στην Instagram Summit ενώ έχει παρουσιάσει και κληθεί να παρουσιάσει σε πολλά ακόμα Ελληνικά και διεθνή events.

Author