Διαχείριση Άγχους Masterclass με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Το positivelife.gr σε συνεργασία με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου διοργανώνουν το Masterclass για τη Διαχείριση Άγχους: Αναγνώρισε και Πρόλαβε το Burnout. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ. στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, Διά Ζώσης ή μέσω zoom (ΔΕΝ διατίθεται Μαγνητοσκοπημένο).

Έχεις κουραστεί να ζεις μια ζωή μέσα στο άγχος; Αισθάνεσαι πως το burnout είναι κοντά; Είναι καιρός να αναλάβεις τον έλεγχο και να ανακαλύψεις πώς να ζήσεις μια ζωή με δύναμη και ηρεμία!

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα ταξίδι προς την ανακάλυψη της εσωτερικής σου δύναμης και της ευημερίας; Καλωσόρισες στο πιο σημαντικό σεμινάριο που θα παρακολουθήσεις ποτέ – “Διαχείριση Άγχους: Αναγνώρισε και πρόλαβε το burnout.”

Σε μια εποχή όπου το άγχος και το burnout απειλούν την ψυχική και σωματική σου ευημερία, είναι κρίσιμο να αναπτύξεις τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπισή τους.

Το σεμινάριο θα σου δώσει την ευκαιρία να κατανοήσεις βαθιά το άγχος και να μάθεις πώς να το διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά.

Τι θα μάθεις:

1. Να αναγνωρίζεις τα Σημάδια του Άγχους και του Burnout

Θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τη διαφορά του άγχους από το burnout. Θα εξετάσουμε λεπτομερώς τα σημάδια και τα συμπτώματά τους, ώστε να μπορείς να τα αναγνωρίζεις από νωρίς. Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα προς την αντιμετώπιση τους.

2. Τις Τεχνικές Διαχείρισης του Άγχους

Θα σου παρουσιάσουμε αποτελεσματικές τεχνικές ανακούφισης και χαλάρωσης που μπορείς να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ζωή. Αυτές οι τεχνικές θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις το άγχος με αυτοπεποίθηση και αίσθηση ελέγχου.

3. Να Προλαβαίνεις το Burnout

Θα σου παρέχουμε στρατηγικές για την αποτροπή του burnout. Θα μάθεις πόσο απειλείσαι από αυτό και πώς να διατηρείς μια ισορροπημένη ζωή προστατεύοντας την ψυχική και σωματική σου υγεία.

4. Θα ξεκλειδώσεις Εργαλεία για Καλύτερη Ευημερία

Το σεμινάριο θα σου δώσει συγκεκριμένα εργαλεία και πόρους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθημερινά για τη βελτίωση της ευημερίας σου.

Περιορισμένες θέσεις

Διά Ζώσης ή Online (ΔΕΝ διατίθεται Μαγνητοσκοπημένο)

Για 1 άτομο 79€

Για 2 άτομα 138€ (69€/άτομο)

Για 3 άτομα 177€ (59€/άτομο)

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Σε περίπτωση που δηλώσετε 2 ή 3 άτομα μαζί, να γραφτούν ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & e-mail του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Όροι και προϋποθέσεις
• Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, το ποσό δεν επιστρέφεται.
• Με την εγγραφή αποδέχεστε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το positivelife.gr, τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου & το New York College.


Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Ιδρύτρια και CEO του namatribe.gr, Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας

Η Νάνσυ είναι διεθνώς βραβευμένη Master Coach, μια εκ των πρωτοπόρων του Coaching και από τις πιο περιζήτητες ομιλήτριες στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», τον οποίο παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στη προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Με την Υποστήριξη:

Author

Comments 1

  1. Masterclass για τη Διαχείριση Άγχους με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου – GRTimes.gr

    […] Συμμετοχή στο https://positivelife.gr/workshops-retreats/masterclass-mallerou/ και πρόλαβε τις προνομιακές τιμές μέχρι 12/11 […]

    6 Νοέμβριος, 2023