GROW & GLOW – Mind & Body City Retreat

Το GROW & GLOWMind & Body City Retreat είναι μια εμπειρία που αφορά την ανάπτυξη του νου και του σώματος. Συνδυάζει την ευεξία και την πνευματική ανάπτυξη στη σύγχρονη πόλη. Με εστίαση στην ανάπτυξη του εαυτού και τη θετική ενέργεια, το GROW & GLOW προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που στοχεύουν στη βελτίωση της φυσικής υγείας και της ψυχικής ευεξίας.

Μέσα από εναλλακτικές πρακτικές, όπως το Walking Meditation, το Manifestation Map, το Mindful Eating, τη Face Yoga και τις προσωπικές εμπειρίες, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν νέους τρόπους για να ενισχύσουν την ενέργειά τους.

Το GROW & GLOW – Mind & Body City Retreat θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου, 10.00 – 14.00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, Διά Ζώσης ή μαγνητοσκοπημένο.

Στο GROW & GLOW – Mind & Body City Retreat θα κάνεις:

Walking Meditation

Μάθε πώς μπορείς να καλλιεργήσεις επίγνωση και να κινείσαι συνειδητά όταν περπατάς.
– Περπατώντας με φυσικό ρυθμό, τοποθετώντας τα χέρια οπουδήποτε σου είναι πιο άνετα. Με κάθε βήμα, φέρνεις την επίγνωση στα πέλματα των ποδιών. Παρατηρείς την εναλλαγή του βάρους από το ένα πόδι στο άλλο.
– Το βλέμμα σου μπορεί να είναι χαμηλωμένο ή να παρατηρείς τους ήχους & τα χρώματα στο περιβάλλον.

Manifestation Map

Ο Χάρτης Υλοποίησης Στόχων θα σε βοηθήσει με τη συναισθηματική σου διαχείριση, που ορίζει τον τρόπο μέσα από τον οποίο βλέπεις τη ζωή και την επίτευξη των στόχων σου.

Face Yoga

Η φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό για να αισθάνεσαι νεότερη και πιο υγιής! Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης.

& θα μάθεις για:

Mindful Eating

– Ποια είναι τα οφέλη του mindful eating
– Εύκολα tips για να το πετύχεις
– Άκου την πείνα σου
– Νιώσε τι θέλει το σώμα σου

Πώς να μετατρέψεις το άγχος σε σύμμαχο

Η Έλενα Λένου μέσα από την προσωπική της εμπειρία θα μιλήσει για την αγχώδη διαταραχή και το δρόμο προς την αυτοεξέλιξη.

Ξεπερνώντας τη Νευρική Ανορεξία: Η Δύναμη της Αυτοαποδοχής

Η Κατερίνα Βισέρη μέσα από την προσωπική της εμπειρία θα μιλήσει για τον αγώνα της με την ανορεξία και πως κατάφερε να ανακαλύψει τη δύναμη της μέσα από αυτήν.

Πρόγραμμα

10.00 – 10.30 Προσέλευση
10.30 – 10.50 Walking Meditation – Πρακτική Διαλογισμού μέσω Περπατήματος
11.00 – 11.30 Manifestation Map – Χάρτης Υλοποίησης Στόχων
11.30 – 12.00 Πώς να Μετατρέψεις το Άγχος σε Σύμμαχο
12.00 – 12.30 Διάλλειμα
12.30 – 13.00 Mindful Eating: Πώς να το πετύχεις!
13.00 – 13.30 Ξεπερνώντας τη Νευρική Ανορεξία: Η Δύναμη της Αυτοαποδοχής
13.30 – 14.00 Face Yoga

Κόστος Συμμετοχής 49€

Διά Ζώσης ή Μαγνητοσκόπηση

Όροι και προϋποθέσεις
• Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, το ποσό δεν επιστρέφεται.
• Με την εγγραφή αποδέχεστε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το positivelife.gr.

Με την Υποστήριξη:


Η Έλενα Μουρατίδου www.elenamouratidou.com είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης μέσω του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Γιόγκα. Το προσωπικό της όραμα είναι να υποστηρίζει τους ανθρώπους να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Στα προγράμματα της μοιράζεται τα βήματα δράσης, ώστε οι άνθρωποι να απολαύσουν τα αποτελέσματα που τους αξίζουν, ζώντας τη ζωή που έχουν επιλέξει.

Η Έλενα Λένου είναι ιδρύτρια της KYKLOS COSMETICS, με πιστοποίηση στο mindfulness, τη face yoga και τη θετική ψυχολογία. Η προσωπική της εμπειρία με την αγχώδη διαταραχή την οδήγησε στην ανακάλυψη της δύναμης της εσωτερικής ειρήνης και της αυτοαγάπης. Αυτή η εμπειρία έγινε η κινητήριος δύναμη πίσω από τη δημιουργία της KYKLOS COSMETICS, με στόχο να προσφέρει στις γυναίκες εργαλεία και γνώσεις για να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να ανακαλύψουν την ομορφιά που έρχεται από την αυτοαποδοχή και την προσωπική φροντίδα. Η Έλενα Λένου, μέσα από την KYKLOS COSMETICS, προσφέρει μια σειρά από προϊόντα και προγράμματα που συνδυάζουν τις αρχές της θετικής ψυχολογίας, του mindfulness και της face yoga. Ο στόχος της είναι να εμπνεύσει τις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους με αγάπη και σεβασμό, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Η Έλενα πιστεύει στην ισχύ της αυτοβελτίωσης και της εσωτερικής ηρεμίας ως κλειδιά για μια πλήρη και ολοκληρωμένη ζωή.

Η Ειρήνη Πασχαλέρη (Βsc, Msc) είναι Βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή. Σπούδασε στο τμήμα βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και ειδικεύτηκε στον τομέα της διατροφής στο King’s College of London. Το 2002 ίδρυσε το κέντρο Διατροφής και Αντιγήρανσης ”Natural Health Clinic”, ενώ τον τελευταίο χρόνο δημιούργησε τον πολυχώρο wellness “Well Medical” που εκτός από τη διατροφή συνδυάζει και αισθητικές περιποιήσεις. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Οι συνταγές που άλλαξαν», το οποίο στηρίζεται στο concept, “Ελληνική μαγειρική, αλλά υγιεινή & διαίτης για όλη την οικογένεια”.

H Κατερίνα Βισέρη είναι Νομικός με μεταπτυχιακό στο Ιατρικό Δίκαιο, Δημιουργός Περιεχομένου & Επιχειρηματίας. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ & έχει συμμετάσχει στο Next Top Μodel. Όταν νόσησε από Νευρική Ανορεξία αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, προσπαθώντας να θεραπεύσει τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά & να καταφέρει να βοηθήσει μέσω της εμπειρίας της τον κόσμο. Έπειτα, δημιούργησε & τη δική της ιστοσελίδα, όπου μοιράζεται με το κοινό της την αγάπη της για την κουζίνα & τη δημιουργία συνταγών, ενώ ονειρεύεται πολλά ακόμα, όπως ένα Κέντρο Βοήθειας Διατροφικών Διαταραχών στη Θεσσαλονίκη.

Author