Workshop: Αυτοβελτίωση & Δημόσια Ομιλία – Θεσσαλονίκη

Το αισιόδοξο lifestyle site PositiveLife.gr της Χριστίνας Τζελέπογλου σε συνεργασία με τους theSPEAKERS, μία ομάδα ανθρώπων με μοναδικό σκοπό την εξέλιξη και ανάπτυξη της επικοινωνίας, οργανώνουν ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο Workshop Αυτοβελτίωσης & Δημόσιας Ομιλίας, στο ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, από τις 10πμ έως τις 7μμ.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί Δια ζώσης & Εξ αποστάσεως μέσω zoom

Πρόγραμμα Workshop

10:00 – 10:30 Εγγραφές & Morning Networking

10:30 – 11:00 Καλωσόρισμα από τους οργανωτές & τους χορηγούς

11:00 – 11:50 Chair Yoga – Stretching Στέλλα Σαμαρτζή, Yoga instructor theSPEAKERS

12:00 – 13:15 ‘Η σπουδαιότητα της γλώσσας του σώματος και πως να την αποκωδικοποιείς’ Νίκος Γιαννακόπουλος, Public speaking coach theSPEAKERS

13:15 – 14:00 Lunch break

14:00 – 16:30 ‘Επικοινώνησε, εστίασε, πέτυχε’ Αποστόλης Κουμαρίνος, Ιδρυτής theSPEAKERS

Guest Speaker Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας

16:30 -16:45 Διάλειμμα

16:45 –17:45 Yin Yoga – Meditation ΄΄Συνδέσου με το μυαλό σου’ Στέλλα Σαμαρτζή, Yoga instructor theSPEAKERS

17:45-17:55 Παρουσίαση Humanity Greece, Γεωργία Παράσχου

17:55-19:00 Κλείσιμο – Live Q&A με Στέφανο Ξενάκη και Αποστόλη Κουμαρίνο

________

Early Bird μέχρι 01/12

Δια Ζώσης              110€ από 140€  

  ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ EVENT EXTRA MILE

  *

  ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

  Διαδικασία συμμετοχής: 
  1. Καταθέστε το ποσό της συμμετοχής στον παρακάτω λογαριασμό και αναγράψτε το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία. 
  2. Στείλτε μας με e mail στο letstalk@positivelife.gr το αποδεικτικό κατάθεσης, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τα στοιχεία σας σε περίπτωση τιμολογίου.
  3. Θα σας αποστείλουμε το τιμολόγιο ή την απόδειξη.

  ΕUROBANK
  MARCOM ΤΖΕΛΕΠΟΓΛΟΥ
   ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.
  Αρ. Λογαριασμού: 00260030930201061576
  IBAN: GR8602600300000930201061576

  ________

  Τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους η είσοδος επιτρέπεται σε:
  1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
  2. Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


  Στέφανος Ξενάκης

  Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Το πρώτο βιβλίο του το ΔΩΡΟ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018. Το δεύτερο βιβλίο του ΚΑΠΤΑΙΝ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019. Το τρίτο του βιβλίο ΔΩΡΟ Νο2 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται  ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Περήφανος πατέρας 2 κοριτσιών ηλικίας 10 και 13 ετών.

  Απόστολος Κουμαρίνος

  Ο Απόστολος είναι ο ιδρυτής των theSPEAKERS. Ολοκληρώνοντας το MBA του στο Nottingham Business School συν ίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους, διακρίθηκε ως Πρωταθλητής Αυθόρμητου λόγου σε διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έχει δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 115 δημόσιες ομιλίες Ευρώπη και Ωκεανία. Το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS – Τον 1ο χώρο και πιο επιδραστικό χώρο προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα. Εκτός αυτού συνέχισε να εκπαιδεύεται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης αποφοιτώντας τον Ιανουάριο του 2019 από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ως Certified Coach. Το 2020 αποφοίτησε με άριστα από το ετήσιο πρόγραμμα Διαπραγματεύσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2021 παρακολουθεί το 4ετές πρόγραμμα Συστημικής Ψυχοθεραπείας του ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ.Σ. Για 15 χρόνια εργάστηκε ως International Sales Manager. Το 2021 πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την εργασία του ως Στέλεχος Επιχειρήσεων και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο όνειρο του, στους theSPEAKERS. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς 11 μαραθώνιους & υπερμαραθωνιους αγώνες σε άσφαλτο & βουνό. Θεωρεί ότι στη ζωή είμαστε Βασιλιάδες ή πιόνια.

  Νίκος Γιαννακόπουλος

  Ο Νίκος είναι υποψήφιος διδάκτωρ μάρκετινγκ. Έχει σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Παράλληλα, εκπαιδεύεται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως πιστοποιημένος Coach. Η ενασχόλησή του με τους theSPEAKERS προέκυψε λόγω της κοινής αντίληψης για επικοινωνία, εξέλιξη και δράση. Ένα από τα αγαπημένα του motto είναι: ‘’Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά από το πώς αντιδρούμε σε αυτά που μας συμβαίνουν’

  Στέλλα Σαμαρτζή

  Η Στέλλα Σαμαρτζή υπήρξε στέλεχος σε ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ εταιρία για 24 χρόνια έχοντας υλοποιήσει από τα μεγαλύτερα project στο άμεσο μάρκετινγκ- event και αθλητικά event. Γεννήθηκε στο Άργος και σε ηλικία 6 μέχρι 13 ετών έκανε πρωταθλητισμό ρυθμικής γυμναστικής, σε ηλικία 13 ετών ακολούθησε αθλητικό γυμνάσιο και λύκειο. Αποφοιτώντας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο-Πολιτικές Επιστήμες με κατεύθυνση διεθνείς οικονομικές σπουδές. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο της επικοινωνίας και του corporate. Τα τελευταία 13 χρόνια η ενασχόλησή της με την γιόγκα την κατεύθυνε να ακολουθήσει πολλές εκπαιδεύσεις να πιστοποιηθεί ως δασκάλα – ακολούθησε την βασική εκπαίδευσή της στην Hatha – Anusara Yoga. Στη συνέχεια παρακολούθησε πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και πιστοποιήθηκε σε pre/post natal- kids – breast cancer – aerial – therapeutic. Επίσης συμμετείχε σε ειδική εκπαίδευση βιωματικής ανατομίας και τον τρόπο που επηρεάζει τη ζωή μας. Παράλληλα υλοποιούσε Corporate Wellness προγράμματα σε διεθνή επικοινωνιακά events. Διδάσκει σε κεντρικές σχολές γιόγκα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο συμμετέχει σε σεμινάρια ευεξίας ως κεντρική ομιλήτρια. Τελευταία ακολουθεί ελληνικό πρόγραμμα με θεματική του “Wellness Coaching” στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε συνεργασία με την εταιρία ZZDOT δημιούργησε την YooDOo Corporate Wellness προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας σε εταιρίες, δημιούργησε πρωτοποριακά προγράμματα όπως γιόγκα καρέκλας εν ώρα εργασίας, τον ΝΟΜΟ του 10′ και άλλα. Είναι συγγραφέας παιδικού παραμυθιού – γιόγκα για παιδιά και όραμά της είναι να συμβάλλει στην είσοδο της γιόγκα και του διαλογισμού στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.


  Σχετικά με τους theSPEAKERS:

  Η ιδέα της ίδρυσης των theSPEAKERS έρχεται για να καλύψει το ουσιαστικό κενό της ανάπτυξης της επικοινωνιακής ικανότητας που θεωρείται δεδομένη, χωρίς όμως να είναι.

  Στους theSPEAKERS πιστεύουμε ακράδαντα ότι αναπτύσσοντας δεξιότητες, κερδίζουμε αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και αποδίδουμε το καλύτερο δυνατό.

  Σχετικά με το PositiveLife:

  Το PositiveLife.gr ασχολείται με θέματα ευεξίας, υγείας, τη σωστή διατροφή, την ομορφιά, το στυλ, το σπίτι, τα ταξίδια και φυσικά την Θεσσαλονίκη. Φιλοξενεί ειδικούς από κάθε χώρο οι οποίοι μας ενημερώνουν και μας συμβουλεύουν για ότι νεότερο συμβαίνει.

  Το PositiveLife.gr είναι ένας lifestyle προορισμός τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε ακόμη και από το σπίτι σας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να βλέπετε τη ζωή θετικά.

  __________________

  theSPEAKERS & PositiveLife μαζί!

  Ύψωσε τις λέξεις σου, όχι τη φωνή σου. Η βροχή μεγαλώνει τα λουλούδια, όχι η καταιγίδα. RUMI

  Author