Βιωματικό Σεμινάριο για Σχέσεις – (Singles & Ζευγάρια)

Αξίζεις, Μπορείς και Γίνεται να έχεις μια Ευτυχισμένη Σχέση

Από τη Life Strategist Μάρεα Λαουτάρη.

Το 80% της ευτυχίας ή της δυστυχίας σου στη ζωή οφείλεται στον/στη σύντροφο που έχεις στο πλευρό σου ή στην παντελή έλλειψή του. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή μας από τις συντροφικές σχέσεις. Ανεξάρτητα με το τι έχουμε πετύχει έως σήμερα στην καριέρα, στα κοινωνικά ή στα οικονομικά μας, γνωρίζουμε καλά ότι εάν στη συντροφική μας σχέση υπάρχει πρόβλημα, τότε κάθε άλλη χαρά και επιτυχία μοιάζει να είναι χωρίς νόημα. Το να γυρνάς το βράδυ σε ένα άδειο σπίτι ή ακόμα χειρότερα σε ένα σπίτι στο οποίο δεν υπάρχει πια αγάπη καθορίζει ολοκληρωτικά την ποιότητα της ζωής μας. 

Οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα, δεν είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε άλλους ανθρώπους για να συνδεθούμε, να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, να πάρουμε κουράγιο και να προχωρήσουμε μπροστά. Όλοι το θέλουμε, όμως οι σχέσεις συχνά δεν είναι και τόσο απλές. 

Υπάρχει λύση; 

Η Life Strategist Μάρεα Λαουτάρη σε συνεργασία με την P.R. Consultant Χριστίνα Τζελέπογλου και το Positivelife.gr διοργανώνουν το πιο δυνατό Relationship Workshop με θέμα “Αξίζεις, Μπορείς και Γίνεται να έχεις μια Ευτυχισμένη Σχέση”, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από τις 10.30πμ – 2.30μμ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Δια ζώσης και Online, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στη Θεσσαλονίκη. 

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τεχνικές, εργαλεία και βιωματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να γίνετε κορυφαίοι στις σχέσεις είτε βρίσκεστε σε αναζήτηση του ιδανικού για εσάς συντρόφου ή θέλετε να βελτιώσετε σημαντικά τη σχέση στην οποία βρίσκεστε.

Το workshop θα σε βοηθήσει να μάθεις πως:

• Να καταλάβεις γιατί είναι τόσο σημαντικές οι σχέσεις και να συνδεθείς με αληθινή αγάπη.
• Να ξεκαθαρίσεις τι ελέγχεις και τι όχι ώστε να μη χάνεις χρόνο σε χαμένες εξαρχής καταστάσεις.
• Να αντιληφθείς τι ρόλο έπαιξε και ίσως παίζει ακόμα η οικογένεια και το περιβάλλον σου σε αυτό που είσαι σήμερα.
Να ξεπεράσεις τα εμπόδια, τους τσακωμούς και τη φθορά μιας μακροχρόνιας σχέσης.
• Και τελικά να βιώσεις τον έρωτα και το πάθος ακόμα κι αν είστε μαζί εδώ και δεκαετίες.

Πρόγραμμα

10:30 11:00 προσέλευση
11:00-12:30
12:30 13:00 διάλειμμα
13:00 14:00
14:00 14:30 ερωτήσεις

Κόστος Συμμετοχής

Δια ζώσης

Για 1 άτομο 79€

Για Ζευγάρι 119€

Οnline μέσω zoom

Για 1 άτομο 69€

Για Ζευγάρι 104€

Σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο, διαφορετικά θα σας αποσταλεί το σεμινάριο μαγνητοσκοπημένο.

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μάθει όλα όσα χρειάζεται 
για να δημιουργήσει τη σχέση που πάντα ονειρευόταν.

Author