1ο Hybrid Race από το Ο.Α.Κ.Α. & τη Garmin

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (02/06), το ΟΑΚΑ και η Garmin Greece ανακοινώνουν τον πρώτο υβριδικό αγώνα για τους κατόχους smartwatch Garmin, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομία του Hybrid Race.

Ένας υβριδικός αγώνας είναι κάτι ανάμεσα στον αγώνα που έχουμε συνηθίσει να τρέχουμε όλοι μαζί και στον Virtual αγώνα που τρέχει ο καθένας όπου θέλει, αρκεί να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση. Στον υβριδικό αγώνα έχουμε όλοι ένα κοινό: τη διαδρομή. Όλοι έχουμε την ίδια αφετηρία και τον ίδιο τερματισμό, απλά ο καθένας μπορεί να τρέξει τη διαδρομή όποτε επιθυμεί, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Ζωή Ανδρικοπούλου Πρωταθλήτρια Στίβου και Ανώμαλου Δρόμου

Για τον πρώτο υβριδικό αγώνα της Garmin, δε θα μπορούσε να επιλεγεί διαφορετική τοποθεσία από τις εμβληματικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Συνδεδεμένο άρρηκτα με όλες τις μορφές του αθλητισμού, το ΟΑΚΑ προσφέρει την ιδανική διαδρομή για τον υβριδικό αγώνα 5χλμ της Garmin. Δρομείς όλων των επιπέδων επιλέγουν το ΟΑΚΑ για την προπόνησή τους και αυτή τη φορά, μετά από καιρό, θα το κάνουν με μία πιο αγωνιστική διάθεση.

Οι συνολικές συμμετοχές για τον υβριδικό αγώνα θα είναι 500 και είναι εντελώς δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά Garmin τα οποία μπορούν να παραλάβουν από τη γραμματεία της γενικής διεύθυνσης του ΟΑΚΑ. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους φίλους του τρεξίματος να νιώσουν ξανά τον ενθουσιασμό και τη χαρά του αγώνα.

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου Πρωταθλήτρια Στίβου

Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, δήλωσε: «Με μότο το #oakakatiallazei, φορείς και εργαζόμενοι έχουμε δουλέψει συντονισμένα, για να μπορέσει το ΟΑΚΑ να γίνει ξανά, ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και χαιρόμαστε που θα διοργανώσουμε τον πρώτο υβριδικό αγώνα στην Ελλάδα.»

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ της Garmin Greece Νάνσυ Ζαμπέλη, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τo Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” για την εξαιρετική συνεργασία. Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος με την ανακοίνωση του πρώτου υβριδικού αγώνα στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε.»

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ

Author