Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη & ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, η πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού “Μια αγκαλιά τραγούδια” με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη & τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Δάσους 2021.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι – που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα – θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει! 

Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

Σας περιμένουν μαζί με 7 υπέροχους μουσικούς και «Μια αγκαλιά τραγούδια» !!!!!!


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

share post to:
Author