Εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Από την Ομάδα του Positivelife.gr.

Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα: ΤΑΞΙΔΙ

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ, θα πραγματοποιηθεί μία διαφορετική «Πασαρέλα» στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από το ΟΜΜΘ σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φίλοι Νέας Παραλίας».

Μόνο Ανακύκλωση με Θέμα το Ταξίδι
Δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία σε υλικά πριν ξεκινήσουν το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Επαναξιολογούμε, συλλέγουμε, σχεδιάζουμε, συναρμολογούμε και δημιουργούμε με οδηγό το ταξίδι, τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις.
Ένα ταξίδι πραγματικό ή φανταστικό, εμπνευσμένο από τις διδαχές της ζωής και τις εμπειρίες που αυτό μας προσφέρει, βασιζόμενο σε δυνατά συναισθήματα που γίνονται δημιουργία.
Σκοπός και προσπάθεια του συλλόγου “Φίλοι Νέας Παραλίας” είναι η εμψύχωση ενός ουσιαστικότερου τρόπου κατοίκησης του δημόσιου χώρου της πόλης μέσα από τις δράσεις πολιτισμού και τον ακτιβισμό. Επιμερίζοντας τον σκοπό αυτό, ο σύλλογος έχει τους εξής στόχους: Προστασία και ανάδειξη της φυσιογνωμίας του τόπου της Νέας Παραλίας, συμμετοχικές δράσεις πολιτών / δικτύωση και προβολή, επιστημονική μελέτη / επιστημονική συμβολή αρμόδιων υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

The Prefabricated Quartet Live @TCH

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 9μμ, θα πραγματοποιηθεί μία Φιλανθρωπική Συναυλία από το μουσικό σύνολο The Prefabricated Quartet. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό προς ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών.

Το The Prefabricated Quartet θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με μουσική και τραγούδια από τη δισκογραφία του (Side the Sail, Τρεις Στιγμές), καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από το επόμενό του studio album που έχει ήδη ξεκινήσει να ηχογραφεί.

Αφορμή για το πρόγραμμα αυτό απετέλεσε η επικείμενη πρεμιέρα της ταινίας του Πέτρου Σεβαστίκογλου Η Βοή του Κόσμου στο προσεχές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για την οποία το σύνολο συνέθεσε πρωτότυπη μουσική.

Το πρώτο μέρος συνοδεύεται από αποσπάσματα της ταινίας Η Βοή του Κόσμου και το δεύτερο από μια πρωτότυπη σύνθεση κινούμενων εικόνων του Γιάννη Καράμπελα.

The Prefabricated Quartet :
Μιχάλης Σιώνας Φωνή, ηλεκτρικό Μπάσο
Χρήστος Γούσιος Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Παπαδημητρίου Τσέλο, πιάνο
Αλέξανδρος Σπανίδης Τύμπανα

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

share post to:
Author