Έκθεση του Art Dose σε Συνεργασία με το Bollicine Mykonos

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Αληθινή έκρηξη χρώματος στην έκθεση «Splash of Color», με την οποία υποδέχτηκε το Καλοκαίρι το The Art Dose σε συνεργασία με το Bollicine στη Μύκονο.

Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση, αφιερωμένη στην αναγέννηση του χρόνου, που υμνεί την παρουσία του χρώματος στη ζωή μας. Επειδή είναι αδύνατον να φανταστούμε και πολύ περισσότερο να ζήσουμε σ’ ένα κόσμο χωρίς χρώματα, το «Splash of Color» έρχεται ως αντίδοτο στην γκρίζα καθημερινότητα της πανδημίας.

Η Νίκη Καποπούλου, art curator του ArtDose.

Με την υπογραφή και επιμέλεια της Νίκης Καποπούλου, η οποία γι’ άλλη μια φορά λειτουργεί με γνώμονα να προσφέρει στους φιλότεχνους ακριβώς αυτό που τους λείπει αυτή την ιδιαίτερα διαφορετική εποχή. Στην έκθεση συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν έργα εξαιρετικής πολυχρωμίας, γεμάτα αισιοδοξία, που θα σας προσφέρουν νοητές αποδράσεις σε άλλους κόσμους.

Ο Βαγγέλης Καπόπουλος & ο Τρύφων Θεόδωρος.

Η Μαρίνα Καποπούλου, η Rania Khouri & ο Saji Khouri.

Δώρα τέχνης μοναδικά, που θα σας ταξιδέψουν, θα σας απογειώσουν, θα σας γεμίσουν αισθήματα χαράς, ευεξίας και χαλάρωσης, που τόσο έχουμε ανάγκη μετά από μια περίοδο γεμάτη lockdowns και περιορισμούς. Έργα με μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων που έχουν θεραπευτική επίδραση στην ψυχολογία μας, μας αναζωογονούν και δίνουν στον χώρο μας αυτό ακριβώς που λείπει από τη ζωή μας αυτήν την πρωτόγνωρη χρονιά που διανύουμε.

Ένα εισιτήριο για ένα πολύχρωμο ταξίδι μέσα από την τέχνη, με μοναδικά cocktails ειδικά διαμορφωμένα για τη βραδιά.

Ο Γρηγόρης Καπόπουλος & ο Γιάννης Μανιάτης.

Η Abla Kawar και η Νίκη Καποπούλου.

Η έκθεση περιλαμβάνει δώρα τέχνης των: 2Fast, Aiiroh, Alain Mimouni,Caroline de Souza, Sake, Ghost Art, Hawini, Popaz, Δημήτρη Δάλλα, Mr. Brainwash, Δημήτρη Κοροβέση, Philarthrop, Mr. Debonair, Comerro.

Διάρκεια έκθεσης: Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021
Bollicine, Φλώρου Ζουγανέλη 3, Μύκονος, 84 600
Ώρες καταστήματος: Δευτέρα – Κυριακή  11.30-15.00 & 17.00 – 01.30

Author