Σινεμά με Θέα

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Ο θερινός κινηματογράφος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μας υποδέχεται στην ταράτσα του για ένα ακόμη καλοκαίρι! Η πρεμιέρα για φέτος  πραγματοποιήθηκε στις 27/6 με την ταινία Ένας θρίαμβος (Un Triomphe) του Εμανουέλ Κουρκόλ και συνολικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του λειτουργίας του, θα προβληθούν 9 ταινίες, από τις 27 Ιουνίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Για 8η χρονιά, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συνεργάζονται και παρουσιάζουν μια πρόταση για όλους. Ταινίες κλασσικές και διαχρονικές θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, που αλλού; Στο Σινεμά με Θέα!

Μαγικές βραδιές με υπέροχες ταινίες απολαμβάνουμε και φέτος, στο αγαπημένο θερινό σινεμά της Θεσσαλονίκης στην πιο όμορφη τοποθεσία με θέα το Θερμαϊκό. Οι προβολές γίνονται στην ταράτσα του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μοναδικές ταινίες που έχουν επιλεγεί. Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ.

Είναι η ιδανική επιλογή διασκέδασης για τους λάτρεις του θερινού κινηματογράφου. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και συστήνεται η χρήση μάσκας από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο για την ασφάλεια όλων.

Όσοι επιλέξετε και φέτος το Σινεμά με Θέα φροντίστε για την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων σας καθώς οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται γρήγορα στις περισσότερες προβολές.

Ένα όμορφο καλοκαίρι συντροφιά με υπέροχες ταινίες σας περιμένει στο Σινεμά με Θέα. Καλή Διασκέδαση!

Author