Η Ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη στη Νέα Κολεξιόν της DOCA

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Η εταιρεία Doca φέτος το χειμώνα σας παρουσιάζει μία κολεξιόν που θα λατρέψετε, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη να παρουσιάζει τις τάσεις που θα φορεθούν φέτος το Χειμώνα! 

Η φωτογράφηση ήταν μία μοναδική εμπειρία, με σκοπό την παρουσίαση της νέας κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021/22 της εταιρίας Docα με τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες της Ελλάδας και όχι μόνο.

Με την ματιά του καταξιωμένου φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού μέσα από τον φακό σε συνδυασμό με τις δημιουργικές ιδέες του ταλαντούχου στυλίστα Στέφανου Μάλαμα δημιουργήθηκε ένα αποτέλεσμα που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα επάξια και συμπληρώνει ένα ολοκληρωμένο σύνολο από ρούχο, τσάντα, παπούτσι & αξεσουάρ! Αυτή η νέα συνεργασία έρχεται να σας ταξιδέψει από μία ζεστή παλέτα βασισμένη στα φυσικά χρώματα και διαθέτει εμπλουτισμένους τόνους που προκαλούν αίσθηση οικειότητας και νοσταλγίας. Σχήματα & prints από μία άλλη εποχή 70ς τοποθετημένα στο σήμερα προσφέρουν μια διαχρονική αισθητική που θα παραμείνει κλασική από εποχή σε εποχή.


www.docaofficial.com/el/

Author