Διασκέδαση στο Hyatt Regency Thessaloniki

Από την ομάδα του positivelife.gr

Μοναδικές δραστηριότητες για επισκέπτες όλων των ηλικιών! 

Δωρεάν μεταφορά από το κέντρο της πόλης!

Το Hyatt Regency Thessaloniki είναι έτοιμο, για όλο το καλοκαίρι, να υποδεχθεί τους επισκέπτες με μια σειρά από ξεχωριστές δραστηριότητες, στους μοναδικούς χώρους που διαθέτει. Δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών που αναζητούν την ποιότητα στη διασκέδαση τους. Προσφέρει δωρεάν μεταφορά από το κέντρο της πόλης για όσους το επιθυμούν. Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια στον τηλ  2310 401284.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες:

Cinema: Ετοιμαστείτε για μια κινηματογραφική εμπειρία όπως καμία άλλη με κινηματογραφικές βραδιές δίπλα στην πισίνα! Φανταστείτε να χαλαρώνετε σε μια άνετη καρέκλα δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνετε τα εκπληκτικά μενού του executive chef Απόστολου Αλτάνη καθώς παρακολουθείτε κλασική ταινία σε μια μεγάλη οθόνη κάτω από τα αστέρια. Είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα με φίλους ή οικογένεια.

Κάντε την κράτησή σας και ζήστε την απόλυτη εμπειρία εδώ  

YogaΠάρτε μια βαθιά ανάσα και ελάτε στους καταπράσινους κήπους του Hyatt, βρείτε το εσωτερικό σας ζεν με μαθήματα γιόγκα! Με μια ποικιλία από στυλ για να διαλέξετε, όπως vinyasa, hatha και επανορθωτική γιόγκα, υπάρχει ένα μάθημα για κάθε επίπεδο και κάθε διάθεση.

Aqua gym: Κάντε μια βουτιά με μαθήματα γυμναστικής στο νερό! Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε φόρμα, τα μαθήματα γυμναστικής στην πισίνα του Hyatt,  μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε

Κηπουρική: Ψάχνετε να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην κηπουρική; Τα μαθήματα κηπουρικής στους μοναδικούς κήπους 98 στρεμματων, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Από το να μάθετε πώς να ξεκινήσετε τον δικό σας λαχανόκηπο μέχρι να βελτιώσετε τις τεχνικές κηπουρικής σας. Η επαφή με την φύση είναι ο καλύτερος τρόπος για μια δημιουργική ενασχόληση.

Ζωγραφική: Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εξερευνήστε τον κόσμο της τέχνης με μαθήματα ζωγραφικής! Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος καλλιτέχνης διαλέξετε το master class που σας ταιριάζει και πειραματιστείτε με τα χρώματα. Με την καθοδήγηση τον εικαστικού Χάρη Μητρούση, δημιουργήσετε έργα τέχνης για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι.

Κλείστε τη θέση σας εδώ:

Απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από και προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης –> https://shorturl.at/hjuV0

Hyatt Regency Thessaloniki
Τηλ: 2310 401295
E-mail: hotel.hrthessaloniki@hyatt.com  dine.hrthessaloniki@hyatt.com  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλοκαιρινές δραστηριότητες,
παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.thessaloniki.regency.hyatt.com

Author