Διάκριση του Porto Carras Grand Resort στα Health & Safety Awards 2022

Από την ομάδα του positivelife.gr.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των νικητών των Health & Safety Awards 2022 στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη.

Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας, καθώς και να αναγνωρίσουν την καινοτομία, την ηγεσία και την ποιότητα στον σχεδιασμό του Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας.

Κατά την τελετή, η ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ απέσπασε Sliver Award για το «Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Eκπαίδευσης – Ευαισθητοποίησης Προσωπικού του ξενοδοχείου Porto Carras» (Κατηγορία – Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση Προσωπικού / Work H&S Training Program & Awareness Initiative), ένα έργο που υλοποιήθηκε από το συνεργάτη της εταιρίας ΣΑΜΑΡΑΣ & Συνεργάτες ΕΠΕ.

Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί απόδειξη ότι η εταιρεία θέτει υψηλούς στόχους στα ζητήματα Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων και εργάζεται αποτελεσματικά για την επίτευξη αυτών.

Η ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ με αίσθημα ευθύνης δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παρέχει στους ανθρώπους της ένα υγειές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας και υπόσχεται ότι η βράβευση αυτή θα είναι μόνο η αρχή για μια πορεία γεμάτη διακρίσεις με επίκεντρο τον εργαζόμενο, τον πελάτη και τους συνεργάτες της.

Author