Αγορά Μοδιάνο: Οι Pop up Εκδηλώσεις των Γιορτών

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Κρουστά, σαξόφωνα, χορωδιακές φωνές, σε μελωδίες swing, μουσικές της μεσογείου, βραζιλιάνικους ρυθμούς και παραδοσιακό ηχόχρωμα.

H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, ιστορικό και σύγχρονο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, μπήκε από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και έως τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους σε διάθεση εορταστική και προσφέρει στους επισκέπτες της μικρές εκπλήξεις, που θα γεμίσουν τον χώρο με γιορτινή διάθεση και ήχους.

Ποικίλα μουσικά ακούσματα σε μια σειρά pop up εκδηλώσεων θα γεμίσουν τους διαδρόμους με το πνεύμα και τη διάθεση των Χριστουγέννων. Παράλληλα, η Αγορά υποδέχεται τους μικρούς της φίλους σε δράσεις και εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς, όπως αφηγήσεις παραμυθιών, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών, θεματικά παιχνίδια.

Στα πρώτα της Χριστούγεννα με το κοινό της πόλης, η Αγορά Μοδιάνο δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει με τον δικό της τρόπο!

Μικρές δόσεις εορταστικών εκπλήξεων έρχονται να προστεθούν στις πρώτες μέρες λειτουργίας της Αγοράς Μοδιάνο. Μετά από αυτό το soft opening και όταν στο νέο έτος φτάσει στην πλήρη της ανάπτυξη, η Αγορά Μοδιάνο επιφυλάσσει και νέες μεγαλύτερες εκπλήξεις!

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω, και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε εκδήλωση από την ιστοσελίδα www.agoramodiano.com και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε εβδομαδιαία βάση.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
14:00 Χορωδία Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης [χορωδία]
18:00 Paranaue [μουσική]

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022
12:00 & 13:30 Fortissimo Electric String Quartet [μουσική]

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022
12:30 Αφήγηση Κάρμεν Ρουγγέρη (συνοδεία κιθάρας/τραγουδιού)
‘Ο σάκος με τα μήλα. Ένα παραμύθι της Κάρμεν Ρουγγέρη’ [παιδική δράση]

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022
17:30 KIDOT [δράσεις για παιδιά]

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022
17:30 KIDOT [δράσεις για παιδιά]

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
12:00 Νεανική χορωδία Ι.Ν.Πρ.Ηλια Πυλαίας & Νέα Ευρωπαϊκή Χορωδία Συλλόγου “ΑΓΑΠΗ” Περαίας [χορωδία]

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022
15:00 Surprise Band! [μουσική, όπως παλιά!]

Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023
19:00 Εvi Siamanta Quartet [μουσική]

Σάββατο 07 Ιανουαρίου 2023
12:30 Paranaue [μουσική]
18:00 Aladala band [μουσική]

*η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

Δείτε το video


Σχετικά με την Αγορά Μοδιάνο και τον Όμιλο Φάις H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, σημαντικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, μπαίνει στη νέα της εποχή. Μετά από έξι χρόνια απουσίας, η ιστορική αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη ανοίγει ξανά τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, επιφυλάσσοντάς μας κάθε μέρα και μια έκπληξη για ολόκληρη την εορταστική περίοδο, μέχρι τα λαμπερά εγκαίνιά της μετά τις γιορτές, που θα την επανεντάξουν με όλη την επισημότητα που της αξίζει στη ζωή των Θεσσαλονικέων.. Στόχος της, να αποτελέσει και πάλι την Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης και παράλληλα έναν χώρο κοινωνικής συναναστροφής, πολιτισμού, γαστρονομίας και εκδηλώσεων. Η Αγορά Μοδιάνο είναι το πρώτο χαρακτηρισμένο μνημείο στην Ελλάδα που ανακατασκευάστηκε και παραδόθηκε για χρήση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και στους επισκέπτες της. Ολοζώντανο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, όπως ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον Έλι Μοδιάνο, το 1922 και συνεχίζει σήμερα ο Όμιλος Φάις.

Author